2dA Smashing neemt punt mee uit Den Haag

Gepubliceerd op 7 oktober 2024 om 18:41

Afgelopen weekend speelde 2dA Smashing uit tegen Drop Shot. De einduitslag is 1-7 voor Drop Shot, maar het team van 2dA Smashing heeft hard gestreden.

 

De dubbelwedstrijden begonnen om 18:00 uur. Maureen en Lieke speelden tegen Iris van Leijsen en Kelly van Buiten, terwijl Timo en Rune het opnamen tegen Nick Fransman en Timo Stoffelen. Beide eerste sets werden door Smashing verloren met 15-21. Zowel Maureen en Lieke als Timo en Rune vochten hard voor de tweede set, maar helaas was het net niet genoeg. De tweede set bij de dames eindigde in 16-21 en bij de heren was het 19-21.

Na een pauze van 15 minuten gingen Maureen en Rune de baan op. Rune speelde tegen Nick Fransman. Het was een zware partij met mooie rally’s, maar ondanks al het rennen slaagde Rune er niet in een set te pakken. De wedstrijd eindigde met 12-21 en 10-21. Tegelijkertijd stond Maureen op de baan. Ondanks een paar fouten bleef ze vechten voor ieder punt, maar ook voor haar was het niet genoeg. Haar wedstrijd eindigde met 14-21 en 13-21.

De tussenstand was op dat moment 0-4 in het voordeel van Drop Shot.

 

Na de eerste twee singles gingen de tweede singles van start. Teun mocht het opnemen tegen Lars Kros, en Leonie speelde tegen Kelly van Buiten. Leonie maakte de eerste set ontzettend spannend. Ze stond met 18-20 achter, maar wist terug te komen en won uiteindelijk met 24-22! Deze winst kon ze doortrekken, en zo won Leonie de tweede set met 21-16. Op de andere baan speelde oud-team 1-speler Teun tegen Lars Kros. Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken, met mooie rally’s en spectaculaire netspins van Teun. De eindstand van deze wedstrijd was 11-21 en 15-21 voor Lars.

 

Alle dubbels en singles waren nu gespeeld. Het was tijd voor de gemengd dubbels. Teun en Lieke mochten als eerste de baan op. Zij speelden tegen Timo Stoffelen en Iris van Leijsen. Ze begonnen met goede focus aan de wedstrijd, maar helaas verloren ze de eerste set met 12-21 en de tweede met 10-21. Ondertussen speelden Timo en Leonie tegen Lars en Novi. De eerste set was nog wat onwennig, en ze verloren met 8-21. In de tweede set zaten ze er beter in en wisten ze 15 punten te pakken, maar helaas was het niet genoeg voor de winst.

 

De einduitslag werd 1-7 voor Drop Shot. Bedankt Teun en Timo voor het invallen, het team voor het harde werk en coach Ben Maes voor het coachen.

Volgende week zaterdag om 19.00 spelen we in Wijchen tegen Roosterse, waar we hopelijk een aantal van jullie weer zien!

 

Geschreven door Rune van Dalm