BC Smashing versterkt eerste team met steun van drie sponsoren

Gepubliceerd op 3 september 2024 om 21:27

Vanaf aankomend seizoen versterkt BC Smashing het eerste team. Dit dankzij genereuze steun van drie sponsoren. Deze drie sponsoren hebben de club in staat gesteld om spelers van buitenaf aan te trekken om het hoogste niveau van de club te verbeteren en leveren ook een bijdrage om de ambities van de club voor de toekomst te realiseren.

Met de ondersteuning van 2dA (huidig hoofdsponsor), VDH-VGO en 2Grip, heeft BC Smashing kunnen investeren in nieuwe spelers die het team zullen versterken. Met de wijzigingen in de competitie, waarbij de eredivisie wordt verkleind en de concurrentie toeneemt kon dit op geen beter moment gebeuren. De nieuwe aanwinsten uit België, Marijn Put en Freek Golinski, brengen waardevolle ervaring en talent mee naar de club. Daarnaast versterkt het team zich met Inger Pothuizen, een jonge en veelbelovende speelster.

2DA Smashing 1 – 2024/2025

Het eerste team van BC Smashing bestaat aankomend seizoen uit de volgende spelers:
Dames: Lieke Maes, Maureen Zewald, Leonie Rovers & Inger Pothuizen
Heren: Rune van Dalm, Casper Spaans, Freek Golinski & Marijn Put
Verder kan de club rekenen op de ervaring van spelers uit het tweede team en talentvolle jonge spelers.

 

Rol van de Sponsoren

De financiële steun van de sponsoren is voor aankomend seizoen erg belangrijk. Echter gaat deze samenwerking verder dan alleen financiële ondersteuning, de sponsoren hebben ook wensen en ambities voor de club en verwachten ontwikkeling op verschillende vlakken:

  • Aantrekken van nieuwe jeugdspelers: Het is essentieel om jonge talenten aan te trekken en op te leiden om de toekomst van de club te waarborgen.
  • Speler ontwikkeling: De club blijft zich inzetten voor de ontwikkeling van zowel bestaande als nieuwe spelers om competitief te blijven op het hoogste niveau.
  • Spelers op alle niveaus: BC Smashing moet een aantrekkelijke club blijven voor alle spelers, zowel recreatief als competitiespelers over diverse niveaus.

 

Vooruitkijken

Met dank aan deze sponsoren, kijkt BC Smashing met vol vertrouwen naar het komende seizoen. De eerste wedstrijd (14 september) speelt 2DA Smashing uit tegen Amersfoort in de Juliana van Stolberghal. Op 21 september 19:00 speelt het team thuis in de oude vertrouwde Smashinghal (’t Achterlo). Het volledige wedstrijdprogramma is te vinden op toernooi.nl